tiistai 10. syyskuuta 2013

riLlumarilluma riluuma REI!

Tyämmies terrrrrrve taas!! Maanantai oli loisto aloitus tulevalle viikolle, 14h kevyt hommie paino town of hyvinkäällä, koko päivä rukin puikoissa. Rekkojen lastaamista, kivien siirtoa, romu autojen siirtoja yms. kaikkee sitä vaa tuleeki=)

noin käy autolle ko tyä mies tuuppaa (paitsi opel ois kestänyt,,,)
yhteistä laatu aikaa koko päivä tämän  rouvan kanssa, on se vahva muttei nii vahva ko mie!

kiviäkin kiinnosti kun niitä siireltii repskops=))=) piti ajo väylät sulkea ulko puolisilta,,,

letkassa käy työm iehen koti matkat. mitsu rukki siinä kyyissä, keli oli kurja..

juuh elikkäs tänään sitten tiistaina oli turha direktiivi päivä joka on rekko autokuskeille pakollista suorittaa viitisen kappaletta 2014 vuoden loppuun mennessä. On joku isompi herra taas keksiny tavan rahastaa!! sielä me päällikköt tietokoneen ääressä istutaan koko päivä ja kuunnellaan tuhansii kertoi "ota rauhassa, rauhottele ja käännä kylki asentoon perkele koko universumi". kysynpähän vaa. Ei mittää järkee!! kyllä kaikki tietää et jos joku on hätän nii ota olovi kolomone kyllä auttaa.

tässä muutama rankan homman painajan ruoka resepti mitkä auttaa varsinkin jos ressi on kova töissä niin hyvä ruoka aina helpottaa. ymmärrän että ruoat ovat kyllä vaikeita valmistaa ja vievät aikaa mutta ovat vaivan arvoisia=)

Ensimmäinen reception on hookoo blu al´a recco cusci:
LAITA KUUMA VOI MIKROON JA SULATA. sitten pilko kurkku (jos ei oo jätä pois) ja lisää solosen pimeet työt pullosta kastike. tämän jälkee lisää keskari juustoa, acab. KESOA. NYT KAADA SULA VOI MUNAN PÄÄLLE. ja laita hk blu uuniin 163 astetta, ja se on tasan sen verran. sitte pijä sielä 12min-vuorokausi riipuen kuinka pitkäksi aikaa unohdit sen sinne!! tunge myös juustoa sinne väliin nii palj ku mahtuu. JA IHAN VIIMEISTÄÄN NYT VIIMENEN SULA VOI MUNAN PÄÄLLE ja nauti ateriasta.

Seurraava resepti on,, matka miehen piirakka unelma (kesto suosikki):

Pane gogtail piirakka uunii niinku ohjeessa lukee. sitten laita se vuorokaudeksi jääkaappiin keräämään aromia. Seuraavaksi ota piirakka jää kaapista ja laita siihen; VOITA (nyt ei sulata äläkä kaada munan päälle!!) sitten tulee hevos makkaraa viipale ja siihen vielä juusto päälle. Noin. sitten sulje piirakat muoviseen rasiaan ja lähde johonkin (esim TÖIHIN OLIS SYYTÄ MENNÄ). laita rasia koje laualle ja toivon mukaan aurinko paistaa siihen niin jätät sen siihen n. 2-10 tunnin ajaksi. kun juusto kuplii lämpöjen voimasta voit ottaa piirakan ja nauttia. Se on valmis=)

Todella kätevä syödä samalla kun tekee töitä niin ei tarvitse turhia taukoja pitää vaan saa nauttia koko rahalla=)


hyviä ruoka hetkiä!!

xXx työ miess



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti